..... Sevgilisi olmayanlar asabi olur derler. Kim asabi olum ben mi ? Sen kimsin ? Sen kime asabi diyosn ? Kim uyduruyo lan bunları ?........................
Dün bir kızla MSN'de konuşuyorduk. CAM aç dedi. Kapıdan gelebilirsin? dedim -Çevrimdışı oldu.................
Kalbimle gurur duyuyorum.Çalındı, kırıldı, yandı, kandırıldı ama gene de çalışıyor.. Koçum benim

.................
Aşk mı ? Görmedim , Duymadım , ßiLmiyorum ......................
Dış görünüşe önem verme. Elektrik süpürgesine bak, içindeki tüm pisliğe rağmen hala çekici

..................
Belediyelerin kafası hiç çalışmıyo lan.'buraya çöp atmayın'yazısını konteynırların üzerine yazsalar insanlar çöpleri oraya atar...................
Dün cenazeye gittim çok korktum adam ölmüş galiba xD.........................
Küçük kardeşime masal okuyodum baktım uyuya kalmış. Döverek uyandırdım , Burda bişey okuyoruz demi !........................
Şu internete harcadığımız enerjiyi başka bir şeye harcasaydık yine bişey olmazdı. O yüzden devam.

...................
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi" :P....................
Geçen gün akvaryumda balık gördüm boğulmasin diye sudan çıkardım galiba geç kaldım .... öldüüü "..................
İnsanı 2 şey Ayakta Tutar . Biri Sağ Ayak , Biri Sol Ayak XD ................
BEĞENDİNİZ Mİ?...