facede paylaştım eline sağlık yüregin var olsun kocaman alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Alıntı yapılan: gedai - 18 Nisan 2011, 10:59:34facede paylaştım eline sağlık yüregin var olsun kocaman alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşYaptırana hamd olsunnnnnnnn qwebentsahrayada gut kirmizigulvx6
Kırk yaşına erdi, risalet geldi, Alemlere, rahmet idi PEYGAMBERIM. Seçilip övülmek, ne de güzeldi, İnsanlığa ışık saçtı PEYGAMBERIM . Oku dedi Ona Cibril-i emin, Ben okuma bilmem dedi PEYGAMBERIM . Nur yağdı semadan, inledi zemin, Kur'anla muhatap oldu PEYGAMBERIM . İnsanlar güvenip inandı Ona, Suffe'de öğretmen idi PEYGAMBERIM. Canlar feda olsun Onun yoluna, Savaşta komutan idi PEYGAMBERIM. Yeri geldi imam oldu ashaba, İslamı dünyaya yaydı PEYGAMBERIM . Yeri geldi evde müşfik bir baba, Zulmetleri aydınlattı PEYGAMBERIM. Savaşta düşmanın belini kırdı, Müşriklere korku saldı PEYGAMBERIM. Ebu Bekir'le hiç ayrılmazlardı. Onu da bırakıp gitti PEYGAMBERIM. Sonunda ayrılık vakti gelmişti, İnsanlara veda etti PEYGAMBERIM.Sahabe çok üzgün, acep ne işti? Faniden bakıye göçtü PEYGAMBERIM. Yürekler yanıyor ashap perişan, Ehl-i beyt ağlıyor, yoktu PEYGAMBERIM . Böyle bir acıya dayanmaz insan, Bizi yetim koyup gitti PEYGAMBERIM alıntı