Yeni yazılar eklerken kendimde öğreniyorumReklam almıyoruz ALLAH RIZASI için buradayız...Burada tanıdığım insanlar bazıları hariç dost yürekliler
ilk okuduğunuzda belkide konuyla alakası olmadığını düşüneceğiniz ama sonucunda neden bu siteyi sevdiğimi öğreneceğiniz bir yazı paylaşmak istiyorum..(Görücü Usulü Görüşmeden Hayali Bir Kare)...-Ya İyisiniz, Hoşsunuz Da Beğenmedim Ben Sizi.- Hmm.. Kur'an-ı Kerim Okuyor Musunuz ?-Tabi Ki.-Peki Her AYET'te "Amenna ve Saddakna" Diyor Musunuz ?-Elbette.-O Vakit Neden Cevabınız NEFS' Kokuyor ?-Ne Demek İstiyorsunuz? Anlamadım.. -Beğenmedim Diyorsunuz. Oysa Ki Enfâl Suresi 63. Ayet'te Buyuruldu Bu Mevzu ! "Kalpleri Birbirine Isındıran Ancak ALLAH'ır !-Eee Yani ?-Yanisi Şu; Siz Beğenmediniz Değil, RAHMAN Kalpleri Birbirine Isındırmadı. Hepsi Bu !Ben nasibimceyi Rahman bana sevdirdiği için seviyorum...
"Huyun Kurusun...!" Diyenlere İNAT, Her Gece Uyumadan Önce HUYUMU Suluyorum...! Boşuna Beklemeyin, Kurumayacak İşte
Biz papatya yoluyoruz, -Seviyor musevmiyor mu- diye.. Hayat da bizi yoluyoraslında, -Dayanacak mı, dayanamayacak mı-diye..!
üyeler mi yöneticilere cevap vermiryöneticilermi cevap vermir?hangileriyse kulaklarina asilalum
ben hic sev mırım