sizleri bilmem ama ben kaç kez izledigimi unuttum hala dek geldimi izlerim nedense bilmem
Alıntı yapılan: nasibim - 08 Ağustos 2009, 08:06şimdi Heidinin dedesini köyünde olmak vardı..yaylalarda kosmak sabah tereyaglı kızarmış ekmek yemek misss gibi dag kokusunu içine çekmek vardı.. BOŞVERİN MASALLARLA UĞRAŞMAYI ;)Heidinin dedesini köyünü Haydenn karadenizesiz benim Nerimanın dedesinin köyüne gelinsize yufkalar açar
şimdi Heidinin dedesini köyünde olmak vardı..yaylalarda kosmak sabah tereyaglı kızarmış ekmek yemek misss gibi dag kokusunu içine çekmek vardı..
Alıntı yapılan: nasibim - 08 Ağustos 2009, 08:06şimdi Heidinin dedesini köyünde olmak vardı..yaylalarda kosmak sabah tereyaglı kızarmış ekmek yemek misss gibi dag kokusunu içine çekmek vardı.. BOŞVERİN MASALLARLA UĞRAŞMAYI ;)Heidinin dedesini köyünü Haydenn karadenizesiz benim Nerimanın dedesinin köyüne gelinsize yufkalar açarIzgaralar yapar[/color
Alıntı yapılan: prenses - 10 Ağustos 2009, 07:29Alıntı yapılan: usta28 - 08 Ağustos 2009, 16:59Alıntı yapılan: nasibim - 08 Ağustos 2009, 08:06şimdi Heidinin dedesini köyünde olmak vardı..yaylalarda kosmak sabah tereyaglı kızarmış ekmek yemek misss gibi dag kokusunu içine çekmek vardı.. BOŞVERİN MASALLARLA UĞRAŞMAYI ;)Heidinin dedesini köyünü Haydenn karadenizesiz benim Nerimanın dedesinin köyüne gelinsize yufkalar açaroy,oy kurban olurum,yerim ben bu neriman ı,(geliom,yettim gari)çok tatlı maşallah...Rabbim nazardan korusun,annesine babasına,bağışlasın...benim kızım olmadığı içinmidir nedir bilmem çok severim kız çocuklarını,her şeyleri ayrı bir güzeldir onların,başka türlü sevdirirler kendilerini...maşallah,öptüm seni şeker neriman...Neriman da sizlerin ellerinden öpüyo ve aynen 3 erkek çocuk babası olarak torunumuzdaki kız çocuğu sevgisini sizlerede Rabbim tonton nineler olarak yaşatmayı nasip etsinİNŞALLAH diyorum
Alıntı yapılan: usta28 - 08 Ağustos 2009, 16:59Alıntı yapılan: nasibim - 08 Ağustos 2009, 08:06şimdi Heidinin dedesini köyünde olmak vardı..yaylalarda kosmak sabah tereyaglı kızarmış ekmek yemek misss gibi dag kokusunu içine çekmek vardı.. BOŞVERİN MASALLARLA UĞRAŞMAYI ;)Heidinin dedesini köyünü Haydenn karadenizesiz benim Nerimanın dedesinin köyüne gelinsize yufkalar açaroy,oy kurban olurum,yerim ben bu neriman ı,(geliom,yettim gari)çok tatlı maşallah...Rabbim nazardan korusun,annesine babasına,bağışlasın...benim kızım olmadığı içinmidir nedir bilmem çok severim kız çocuklarını,her şeyleri ayrı bir güzeldir onların,başka türlü sevdirirler kendilerini...maşallah,öptüm seni şeker neriman...
şimdi "Kabe"de olmak vardıııııııııııııııııııııı gitme gitme