Oyunumuzun kuralı şu şekilde;Ben şimdi benden sonra gelen kardeşim için dua edicemve gelen kardeşimiz duayı kapacak..ve her kapan kişi** benden sonraki kardeşime**diye başlayarak dua edecek.Benden sonraki kardeşime RABBİM gönlüne huzur yuvasına neşe versin,her adımı hayra koşsun,RABBİM yolunda çalışanlardan eylesin....amin..
üzerinde bulunan kullarınada söz geçirebilmesini nasib etsin,Ben duanın burasını tam anlamadım nasıl yani?.
AMİN a.r.oGELEN ARKADAŞIM İÇİN DUAhttp://s4.directupload.net/images/091010/vy6al5bm.swf
Ben bu duayı kaptım amin diyorum Allah kimseye muhtaç etmesin inş..Gelen can kardeşimeAllah'ım bu kardeşimin benim bilmediğim Senin ise muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider..aminnnn.Bende bu duayı kaptım,AMİN,AMİN, diyorum ve gelen kardeşime bu duayı hediye bırakıyorum.Rabbim kabul buyursun....Allah'ım İsm-i Azam'ın,Habib-i Ekrem'in ve Furkan-ı Ahkem'in hürmetine bizleri Ebrar kullarınla beraber Firdevs Cennetlerine dahil eyle...Amin
amin ben kaptım merakiyidir bu dua kaçmaz allah razı olsunşimdi gelenin bilgisayarı vurusten korunsun benimki çökmek üzere