amin ecmain..Rabbim bizleri Kuranla büyütsün yürütsün cürütsün öldürsün.. bizleri biran dogru yoldan ayirmasin..Bu yolun daim yolcusu kilsin..Bizleri boyalarin en guzeli vahiy boyasi ile boyasin..Hayatimizi Allah in kelami ile insa etmemiz yüreklerimize indirmemiz dilegi ile..Dualarda bulusalim insAllah
amin ecmain inşl
amin amin ecmain güzel kardeşim işte önemli olan zaten ezbere dua etmek deyil içinden gelenleri istemek onlarla mezlaya niyazda bulunmaktır nede güzel anlatmıssın içinden gecenleri Rabbim kabul etsin ve kendi aşk şarabını içip deryayı zenbi geçip cemalullahı görenlerden eylesin bizler beşeriz beşer şaşar olurya günah işler işlerde hemen ardından tevbe ile yalvarır Allahım nolur beni affet bilemdim nefsime uydum gafilleriden oldum neolur beni bağışla deriz ve buda Rabbimizin cooook hoşuna gider kulum benden affını istiyor der ve o güzel efendimizin hürmetine effediverir inşallah gönlümüz affedilmeyi ister ve sadece cennet deyil cemal bekler hatta cehenneme girmeyi aklımızdan bile geçirmeyiz oranın azabı çok çetin dayanamayız YARABBİ yakma bizleri sevgili kulların hürmetine sana sığınıyoruz Allah ım senden başka gidecek kimsemiz çalacak kapımız yoktur RABBİM bizleri senden başkasına muhtac etme Allah ım resulun MUHAMMED MUSTAFA hurmetine bizleri affet Allah ım (amin amin amin)
AMİN AMİN AMİN İNŞ DEDİK VE MÜHÜRLEDİK MÜHÜRLER ÖTEDE ACILACAK İNŞ..
AMİN DİYORUM CANI GÖNÜLDEN BENDE BU YAKARIŞA!ALLAH'IM NE OLUR BİZDEN YÜZ ÇEVİRME!