Nasibim- prenses'e geçen bi site tavsiye ettim çok ilgisini çekicek,kesin bu sefer gidici:)Güllerhürmetine-ama abla iyi yaz.......Admin-pambuk gibi pirensesi nereye yolluyosunuz bakimm siz?Merakiyidir- Nereye kim niye gidiyomuş,neden gidiyomuş?Güllerhürmetine- yaw nasibim abla şe........Ninem-gitsin gitsin,evet ben oyumu açık kullanıyorum prenses burdan kesin gitmeli:)Lale-bence prensesi aya gönderelim,aya giden ilk kadın olsun,hem o geri gelene kadar kaç ışık yılı geçer?Ketum-?????????şiir bölümüne kim moderatör olur o zaman acaba???Baygece- dayak bubaUsta28-ben çekimser kaldım cool2Nasibim-en güzeli biz başka siteye taşınalım burdada dublörlerimizi bırakalım.prenses kendi çalsın kendi söylesin:)Kendimce-abla o bikere benim lafımdı nonoNazlıcan-kesinlikle gitmeli çok kaba birisi o.Nasibim-oylama yapalım o zamanMerakiyidir-neyi oyluyoruz nasibim neden,herkesin kaç oy hakkı var ne zamana kadar sürcek oylama canım tatlı çekti vs.vs.....Ninem-içinizde en büyüğünüz benim töre gereği benim dediğim olacak..işte o kadar gönderin gitsin...Haspınar-ısısız adasına geri gönderelim.uçak bileti benden:)Nasibim-şişştt yavaş konuşun ön bellekten gelir falan duyar naparız sonra?Güllerhürmetine-abla bide beni dinleseniz süper bi fikrim var 17Admin-bence ormana götürüp bırakalım,yolu kaybeder geri gelemez..Ninem-zehirli elma yedirin,,, hem fazla acıda çekmez...yönetim odasında bütün bunlar olurken prenses hiç bir şeyden habersiz eşarbını yan bağlamakla meşguldur:)http://www.dailymotion.com/video/xvmtj_latif-dogan-esarbini-yan-baglama_music
Yarından tezi yok deniz ECUK durulsun O Adaya PENUM TAKAYLA PIRAKACAĞUM PAMBUK PRENSESİ BU KADARDA ÜSTÜNE GİTMEYİN Daaaaa[/size][/color]
çok çok güldüm yaa:))ama neden prensesi yolluyoruz.o giderse sitemiz prensessiz kalır:)sonra kötü kalpli cadı kendini bize prenses diye yutturmasın:)))?prensesi hiçbiryere bırakmıyoruz:)))
Valla prenses adada çaya ihitycın olmayacak..Hindistan cevizi sana yeter.. çay koliklere bakma sen.. cool2