Gönderen Konu: Fethullah gülen HZ isa`da birleselim!! Video...!  (Okunma sayısı 1444 defa)

Çevrimdışı ases

• Administrator
  • Bağımlı Üye
  • *
  • Rep +4/-1
    • latif ertas.blogcu.com
Ynt: Fethullah gülen HZ isa`da birleselim!! Video...!
« Yanıtla #15 : 17 Ocak 2012, 21:17 »

Ya Arkadaşlar ; sahi MAVİ MARMARA gemisindeki dokuz Türk'ün şehit edildiği
günlerde FETHULLAH GÜLEN hoca ne demişti hatırlayalım,

{ İsrailden İzin alınmalıydı }
derken neyi anlatmaya çalışıyordu, ve kimin tarafındaydı?

acaba ; Filistin'li Müslüman kardeşlerimize yardım götüren  Müslüman, Türk
halkı ve şehit olan o dokuz insan  hatamı yapmışlardı Hoca efendiye göre,
ve İsrail komandolarının yaptığı katliam Hoca efendiye göre Meşru bir,
şeymiydi? ki İsrailden izin alınsın.!

saygılarımla.

sayg

TÜRK DİLİNİN BAŞKENTİNDEN SELAMLAR

[ KARAMANIN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU ]

Çevrimiçi merakiyidir

• Administrator
  • Üstad
  • *
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #16 : 18 Ocak 2012, 00:00 »
daha önceki yorumumdada söylediğim gibi.. bazen bir şey söylersiniz ama karşınızdaki nasıl algılamak istiyorsa öyle anlar..
hepimize olmuştur "beni yanlış anladın  öyle söylemek istememiştim" diye..  ama bazen telafisi zor oluyor ya da o yanlışlıkla sevdiklerimize mesafeler koyabiliyoruz..   görünüş  hocaefendinin böyle söylediği yönünde..  herkesin kendisine göre düşünceleri vardır bunu kabul eden eder etmeyen saygı çerçevesinde muhalefetini yapar..  aynı görüşe sahip değiliz diye kimseye kızmaya hakkımız yok.. bazen yeri geliyor kendi din kardeşimizi başkalarından daha fazla üzebiliyoruz..

Ayeti kerimedede dendiği gibi 

“Hoşunuza gitmeyen bir şeyde hayır, hoşunuza giden bir şeyde ise şer olabilir.” (Bakara/216)

Çok şükür ki Rabbim insanların bizi yargıladığı yargılamayacak..
/

gedai

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2012, 16:48 »
daha önceki yorumumdada söylediğim gibi.. bazen bir şey söylersiniz ama karşınızdaki nasıl algılamak istiyorsa öyle anlar..
hepimize olmuştur "beni yanlış anladın  öyle söylemek istememiştim" diye..  ama bazen telafisi zor oluyor ya da o yanlışlıkla sevdiklerimize mesafeler koyabiliyoruz..   görünüş  hocaefendinin böyle söylediği yönünde..  herkesin kendisine göre düşünceleri vardır bunu kabul eden eder etmeyen saygı çerçevesinde muhalefetini yapar..  aynı görüşe sahip değiliz diye kimseye kızmaya hakkımız yok.. bazen yeri geliyor kendi din kardeşimizi başkalarından daha fazla üzebiliyoruz..

Ayeti kerimedede dendiği gibi 

“Hoşunuza gitmeyen bir şeyde hayır, hoşunuza giden bir şeyde ise şer olabilir.” (Bakara/216)

Çok şükür ki Rabbim insanların bizi yargıladığı yargılamayacak..

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal