Gönderen Konu: Referandum...  (Okunma sayısı 628 defa)

Çevrimdışı ByGeCCe

• Usta
  • Rep +2/-0
Referandum...
« : 04 Ağustos 2010, 16:25 »
Bugün Bir YErde Şöyle Bi Söz Okudum ve Nasibimce'deki arkadaşların tepkisini merak ettim.

Memleketi Soydum,Başucuma Koydum, Ben Bir Anayasa Uydurdum; Duma Duma Dum ; REFERANDUM :)

Çevrimiçi merakiyidir

• Administrator
  • Üstad
  • *
  • Rep +34/-3
Ynt: Referandum...
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2010, 16:38 »
 gcc  esglk  gut

Ne kadar anlıyorum anlatılanları tartışılır.. Böyle zamanlarda büyüklerin sözlerine kulak vermek bence en iyisi..

Fethullah Gülen Hocaefendi, 12 Eylül'de yapılacak tarihî referandumla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. konuya ilişkin sorulara cevap veren Gülen, neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlattı.

Pakette milletin istikbali adına çok önemli düzenlemeler bulunduğunu belirten Gülen, siyasî hesapların bir kenara bırakılmasını istedi. "İmkân olsa mezardakileri bile kaldırarak 'evet' oyu kullandırmak lazım." diyen Gülen, referandum desteğinin "her partiye aynı mesafede olma" çizgisiyle çelişmediğini vurguladı. Gülen Hocaefendi, referandumun 12 Eylül'ün kirlerini temizlemeye ve darbecilerle hesaplaşmaya vesile gibi gösterilmesini ise doğru bulmadı.

samanyolu..
/

Çevrimdışı ByGeCCe

• Usta
  • Rep +2/-0
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2010, 17:21 »
Başbakan’dan umre uyarısı geldi
Ramazan umresi için 80 bin kişinin başvuru yapması Ak Parti'yi hareketlendirdi.

Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Haluk İpek, MKYK'da parti yönetimini şöyle uyardı: Ramazan umresi için 80 bin kişi başvurdu. Büyük bölümü 'evet' oyu verecek kitleden. Bayramı da Mekke'de geçerecekleri için referandumda oy vermezler. İpek'in görüşleri doğrultusunda Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'da teşkilata 12 Eylül'e kadar yurtdışına çıkış yasağı getirdi: Umreyi başka dönem yapın..

Ya buna ne demeli ?

Çevrimiçi merakiyidir

• Administrator
  • Üstad
  • *
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2010, 18:15 »
 gcc buna karşın inanki benimde yazacak bir yazım var,ama yapı olarak yazmamayı uygun görüyorum..  bayrak

/

Çevrimdışı ases

• Administrator
  • Bağımlı Üye
  • *
  • Rep +4/-1
    • latif ertas.blogcu.com
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2010, 18:33 »

Bugün Bir YErde Şöyle Bi Söz Okudum ve Nasibimce'deki arkadaşların tepkisini merak ettim.

Memleketi Soydum,Başucuma Koydum, Ben Bir Anayasa Uydurdum; Duma Duma Dum ; REFERANDUM :)

ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ CÜMLEYE KESİNLİKLE KATILIYORUM,  kim söylemişse doğru sölemiş.

Maraklı hanım kardeşimizin görüşüne saygı duyarım; fakat fetullah gülen ile ilgili sözlerine katılmam,
maraklı hanım kardeşim büyüklerin sözlerine kulak vermek lazım diyor büyük kim en büyük ALLAH başka büyük yok,

yok öyle Amerikadan direktif vermekle deniz aşırı ülkelerden ülke yönetmek mademki siyasete karışacak
gelsin Türkiye'ye girsin siyasete onu bir engelleyenmi var?

ARKADAŞLAR BEN BİR SORU SORACAĞIM; Fetullah Gülen malumunuz olduğu üzere yurt dışında çeşitli ülkelerde
okullar açıyor bu okullarının finansmanını kim sağlıyor?
bu okullarda iki tane bayrak kullanıyor biri Türk bayrağı, diğeri  Amerikan bayrağı , Amerikan bayrağı Türk bayragından
iki metre daha uzun;  bunun sebebi ne olabilir acaba?

2. ci konu ; fetullah gülen Anayasa Refarandumunda göstermiş olduğu duyarlılığı İSRAİL'in  mavi marmara gemisindeki
şehit edilen müslümanlara niye destek çıkamadı? Hatırlayın  ve demiştiki { israil den izin alınması gerekirdi }
şimdi bu adam kime hizmet ediyor?

Fetullah Gülen bizlerden daha akıllı birisi değil, ALLAH akıl ve fikir vermiş ne yani refarandumda oy kullanırken başkalarının
aklınamı ihtiyaç duyacağız bizim aklımız bize yetmiyormu? bizler bu ülkede yaşamıyormuyuz? o çok akıllıda bizler aptalmıyız?

bizler koyun sürüsü değiliz ve de olmamalıyız, dahası var dahası amamaaaaaaaaaaaa........neyse

saygılarımla...!!!!

kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6

bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak

[/color] [/size]
TÜRK DİLİNİN BAŞKENTİNDEN SELAMLAR

[ KARAMANIN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU ]

Çevrimdışı berruhürrem

• Aktif Üye
  • **
  • Rep +1/-0
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2010, 18:51 »
gülen hoca efendiyi severim  ama marmara gemisi çıkışı canımı çok yakmıştıı o gemide arkadaşımın oğluda vardı ve amacı sadece hizmetti.Hizmetşin anlamını camiaya öğreten şahsın kalkıpta hizmet edenlere israilden izin alın demesi çok ilginç gelmişti.Camia hizmet İÇİN NERDEN İZİN ALDIKİ GEMİDEKİLER İSRAİLDEN İZİN ALMALI KARDEŞLER İSRAİL BİR DİN DEVLETİ BİZ NEYİZ BİZ NEYİZ İSLAMIYIZ YOKSA İZİNLİ ÇALIŞAN MEMUR MU

Çevrimiçi merakiyidir

• Administrator
  • Üstad
  • *
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2010, 18:56 »
asesx özür dileyerek soruyorum ben şimdi gülen hocanın Allahtan büyük olduğunumu (haşa) iddaa ettim..

sevgili ases ailenizde sorun olduğu zaman bir büyük olarak size danışılmaz mı hiç ? yani şimdi size sorulduğu zaman ..neyse..

Bir büyüğümüzde şöyle söylemiştir..

"Sözün çoğu 'bizlik, benlik' iddiasından ibarettir. Gönüldeki söz, özlerin ürünüdür. Can özü susmakla yüzlerce kez gelişip serpilir. Söz dile geldi mi öz harcanır. Az harca da o güzelim öz kalsın. Az konuşan adamın, büyük, derin düşüncesi vardır. Ama söz söyleme kabuğu kalınlaşınca öz kaybolur gider."

Mevlana Celaleddin Rumi..

size sadece şu konuda katılıyorum;

bizler koyun sürüsü değiliz ve de olmamalıyız, dahası var dahası ammaaaaaaaaaaaa........neyse

saygılarımla...!!!!

/

Çevrimdışı ByGeCCe

• Usta
  • Rep +2/-0
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2010, 19:06 »
Büyüklere danışalım diyorsunuzda şu anki anayasayı kim düzenledi bizim Atalarımız büyüklerimiz değilmi ?

Çevrimiçi merakiyidir

• Administrator
  • Üstad
  • *
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2010, 19:12 »

Sevgili arkadaşlar saygılarımı sunuyor ve susmayı tercih ediyorum..

"Susmak mânâ eksikliğinden değil, belki mânânın derinliğindendir."

Hz.Mevlana

/

Çevrimdışı ases

• Administrator
  • Bağımlı Üye
  • *
  • Rep +4/-1
    • latif ertas.blogcu.com
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2010, 19:22 »
asesx özür dileyerek soruyorum ben şimdi gülen hocanın Allahtan büyük olduğunumu (haşa) iddaa ettim..

sevgili ases ailenizde sorun olduğu zaman bir büyük olarak size danışılmaz mı hiç ? yani şimdi size sorulduğu zaman ..neyse..

Bir büyüğümüzde şöyle söylemiştir..

"Sözün çoğu 'bizlik, benlik' iddiasından ibarettir. Gönüldeki söz, özlerin ürünüdür. Can özü susmakla yüzlerce kez gelişip serpilir. Söz dile geldi mi öz harcanır. Az harca da o güzelim öz kalsın. Az konuşan adamın, büyük, derin düşüncesi vardır. Ama söz söyleme kabuğu kalınlaşınca öz kaybolur gider."

Mevlana Celaleddin Rumi..

sevgili meraklı kardeşim, ben sana

size sadece şu konuda katılıyorum;

bizler koyun sürüsü değiliz ve de olmamalıyız, dahası var dahası ammaaaaaaaaaaaa........neyse

saygılarımla...!!!!

sevgili meraklı kardeşim,tabiki ALLAHTAN büyük hiç bir nesne yok ben sana fetullah gülen'i haşa ALLAHTAN  büyük saydın gibi bir imada bulunmadım boş ver senin o büyük dediğin zat'ı muhterem amerikada yaşasın bu ülkedeki mürütlerde onun ağzındın çıkacak bir cümleye baksın bunların içersine benim oğlum'da dahil
Bana göre yanlış kardeşim Amerikakanın güdümünde olan ve onun isteklerini harfiyen yapan bir adam bu zat; yanlışsam söyle.
hatta buna İSRAİLİDE ekleyebiliriz.

sevgili meraklı;sevgili ases ailenizde sorun olduğu zaman bir büyük olarak size danışılmaz mı hiç ? yani şimdi size sorulduğu zaman,

çok doğru elbette danışılır ve görüşü alınır, ancak o büyük siyasete karışmamalı.
balığın boğazını sıkmışlar,hadi konuş hadi konuş demişler, balıkda ; Konuşursam ağzıma su kaçar demiş.
konuşulacak çok şey var ama bunun ne yeri nede mekanı karşılıklı olsak işte o zaman neyin ne olduğunu tartışır doğruları buluruz.

saygılarımla:
 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6 kirmizigulvx6

bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak

Çevrimdışı ByGeCCe

• Usta
  • Rep +2/-0
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2010, 19:32 »
 asesx ktlm helal gut

Çevrimdışı ByGeCCe

• Usta
  • Rep +2/-0
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2010, 14:55 »
TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VARLIĞI , BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ VE ATALARIMIZIN BİZE EMANETİNİN DEVAMLILIĞI İÇİN KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR HAYIRRRRRRRR

Çevrimdışı gullerhurmetine

• Administrator
  • Kalfa
  • *
  • Rep +18/-4
  • evli 5 kız sahibi . maksat ilahi rıza .
    • AşK DediĞiN Ya Allah'tan GeLmeLi...Ya Allah İçİn OLmaLı...Ya Da Allah'a ULaşTıRMaLı; YoKSa YerLe BiR OLmaLı...
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2010, 16:29 »

Çevrimdışı ases

• Administrator
  • Bağımlı Üye
  • *
  • Rep +4/-1
    • latif ertas.blogcu.com
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2010, 10:46 »

Sevgili Hürmet; İma ettiğininz  { Hayırsızlar }  kimler acaba?

konuyu biraz açarmısınız.

bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak. bayrak,,,!!!

[/color][/size]

Çevrimdışı osman

• Yeni Üye
  • *
  • Rep +1/-0
« Yanıtla #14 : 06 Ağustos 2010, 17:17 »
bu siteye takılıp müslüman camiadan onun bunun sözüne bakmayaıp kendi araştırıp evet yada hayır dıyen bırılerının olmaması çok kötü. hocaların imamların sözüyle mi oy vereceksin ey türk? hür iradenle mi ? biz niye kullanılıyoruz hep bu sürü psikolojimiz
Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir..

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal