Bugün Bir YErde Şöyle Bi Söz Okudum ve Nasibimce'deki arkadaşların tepkisini merak ettim.
Memleketi Soydum,Başucuma Koydum, Ben Bir Anayasa Uydurdum; Duma Duma Dum ; REFERANDUM
ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ CÜMLEYE KESİNLİKLE KATILIYORUM, kim söylemişse doğru sölemiş.
Maraklı hanım kardeşimizin görüşüne saygı duyarım; fakat fetullah gülen ile ilgili sözlerine katılmam,
maraklı hanım kardeşim büyüklerin sözlerine kulak vermek lazım diyor büyük kim en büyük ALLAH başka büyük yok,
yok öyle Amerikadan direktif vermekle deniz aşırı ülkelerden ülke yönetmek mademki siyasete karışacak
gelsin Türkiye'ye girsin siyasete onu bir engelleyenmi var?
ARKADAŞLAR BEN BİR SORU SORACAĞIM; Fetullah Gülen malumunuz olduğu üzere yurt dışında çeşitli ülkelerde
okullar açıyor bu okullarının finansmanını kim sağlıyor?
bu okullarda iki tane bayrak kullanıyor biri Türk bayrağı, diğeri Amerikan bayrağı , Amerikan bayrağı Türk bayragından
iki metre daha uzun; bunun sebebi ne olabilir acaba?
2. ci konu ; fetullah gülen Anayasa Refarandumunda göstermiş olduğu duyarlılığı İSRAİL'in mavi marmara gemisindeki
şehit edilen müslümanlara niye destek çıkamadı? Hatırlayın ve demiştiki { israil den izin alınması gerekirdi }
şimdi bu adam kime hizmet ediyor?
Fetullah Gülen bizlerden daha akıllı birisi değil, ALLAH akıl ve fikir vermiş ne yani refarandumda oy kullanırken başkalarının
aklınamı ihtiyaç duyacağız bizim aklımız bize yetmiyormu? bizler bu ülkede yaşamıyormuyuz? o çok akıllıda bizler aptalmıyız?
bizler koyun sürüsü değiliz ve de olmamalıyız, dahası var dahası amamaaaaaaaaaaaa........neyse
saygılarımla...!!!!
kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6. bayrak. kirmizigulvx6
bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak bayrak
[/color] [/size]