MELAL BEKLİYORUZ YENİ SORUNU
Alıntı yapılan: nasibimMELAL BEKLİYORUZ YENİ SORUNU peki bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız...
Alıntı yapılan: melalAlıntı yapılan: nasibimMELAL BEKLİYORUZ YENİ SORUNU peki bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız...bunun cevabını guldiyarı na bırakıyorum..o filleri iyi biliyor kesin yerleştirir.
Alıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: melalAlıntı yapılan: nasibimMELAL BEKLİYORUZ YENİ SORUNU peki bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız...bunun cevabını guldiyarı na bırakıyorum..o filleri iyi biliyor kesin yerleştirir.hadi bekliyorum bakalım...
Alıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: melalAlıntı yapılan: nasibimMELAL BEKLİYORUZ YENİ SORUNU peki bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız...bunun cevabını guldiyarı na bırakıyorum..o filleri iyi biliyor kesin yerleştirir.NASİBİM,CANIM BENİM,BUZDOLABININ KAPISINI AÇIP FİLİ İÇİNE KOYUP KAPAĞINI KAPATIYORUZ....YANİ BU KADAR BASİT....İSTERSEN SENDE DENE....
Alıntı yapılan: gul-diyariAlıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: melalAlıntı yapılan: nasibimMELAL BEKLİYORUZ YENİ SORUNU peki bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız...bunun cevabını guldiyarı na bırakıyorum..o filleri iyi biliyor kesin yerleştirir.NASİBİM,CANIM BENİM,BUZDOLABININ KAPISINI AÇIP FİLİ İÇİNE KOYUP KAPAĞINI KAPATIYORUZ....YANİ BU KADAR BASİT....İSTERSEN SENDE DENE....YOK BEN DENEMİYİM SAGOL :lol:
bir soguk espiride benden gelsin :evil: 4. murad neden intihar etmiştir? : ___________________ Nasibimce.com Deposu/|^^^^^^^^^^^^\ ||\ /|__ EMEĞE SAYGI___\||'""|""\__|________________l_||__|__|___| LÜTFEN(@ @)(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
[quote="gullerhurmetine" bir soguk espiride benden gelsin 4. murad neden intihar etmiştir? ___________________ Nasibimce.com Deposu/|^^^^^^^^^^^^\ ||\ /|__ EMEĞE SAYGI___\||'""|""\__|________________l_||__|__|___| LÜTFEN(@ @)(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
ormanlar kralı aslan bir toplantı düzenlemiş toplantıya herkes katılmış bir hayvan gelmemiş ... sizce hangisi gelmemiş
Alıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: gullerhurmetine:twisted: bir soguk espiride benden gelsin : 4. murad neden intihar etmiştir? :lol: ___________________ Nasibimce.com Deposu/|^^^^^^^^^^^^\ ||\ /|__ EMEĞE SAYGI___\||'""|""\__|________________l_||__|__|___| LÜTFEN(@ @)(@)"""""**|(@) (@)****|(@) 4.murat intihar etmemişki :lol: Sultan IV. Murat İran seferinin üzerinden çok geçmeden daha önce yakalanmış olduğu Damla hastalığının ilerlemesi üzerine kurtulamayarak 8/9 Şubat 1640 günü henüz 28 yaşında iken vefat ettibildim mi? BİELEMEDİN: İlk 3'e giremediği için :lol:
Alıntı yapılan: gullerhurmetine:twisted: bir soguk espiride benden gelsin : 4. murad neden intihar etmiştir? :lol: ___________________ Nasibimce.com Deposu/|^^^^^^^^^^^^\ ||\ /|__ EMEĞE SAYGI___\||'""|""\__|________________l_||__|__|___| LÜTFEN(@ @)(@)"""""**|(@) (@)****|(@) 4.murat intihar etmemişki :lol: Sultan IV. Murat İran seferinin üzerinden çok geçmeden daha önce yakalanmış olduğu Damla hastalığının ilerlemesi üzerine kurtulamayarak 8/9 Şubat 1640 günü henüz 28 yaşında iken vefat ettibildim mi?
:twisted: bir soguk espiride benden gelsin : 4. murad neden intihar etmiştir? :lol: ___________________ Nasibimce.com Deposu/|^^^^^^^^^^^^\ ||\ /|__ EMEĞE SAYGI___\||'""|""\__|________________l_||__|__|___| LÜTFEN(@ @)(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
Alıntı yapılan: melalormanlar kralı aslan bir toplantı düzenlemiş toplantıya herkes katılmış bir hayvan gelmemiş ... sizce hangisi gelmemiştavsan korkaktır korkudan gelememiştir.. :lol: (ama tam emin degilim)soruların cok guzel sagol ellerine saglık.. :roll:
Alıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: melalormanlar kralı aslan bir toplantı düzenlemiş toplantıya herkes katılmış bir hayvan gelmemiş ... sizce hangisi gelmemiştavsan korkaktır korkudan gelememiştir.. :lol: (ama tam emin degilim)soruların cok guzel sagol ellerine saglık.. :roll: :lol: KUŞ KUŞ SERÇE KUŞU KARISI YANINDAYKEN ÇEGIRINCA EFELENMİŞ GİT KIRALINA DE GELMİYORR :lol:
Alıntı yapılan: gullerhurmetineAlıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: melalormanlar kralı aslan bir toplantı düzenlemiş toplantıya herkes katılmış bir hayvan gelmemiş ... sizce hangisi gelmemiştavsan korkaktır korkudan gelememiştir.. :lol: (ama tam emin degilim)soruların cok guzel sagol ellerine saglık.. :roll: :lol: KUŞ KUŞ SERÇE KUŞU KARISI YANINDAYKEN ÇEGIRINCA EFELENMİŞ GİT KIRALINA DE GELMİYORR :lol: bilemedin... tabi ki fil gelmemiş... dolaba kapattın ya az önce
Alıntı yapılan: melalAlıntı yapılan: gullerhurmetineAlıntı yapılan: nasibimAlıntı yapılan: melalormanlar kralı aslan bir toplantı düzenlemiş toplantıya herkes katılmış bir hayvan gelmemiş ... sizce hangisi gelmemiştavsan korkaktır korkudan gelememiştir.. :lol: (ama tam emin degilim)soruların cok guzel sagol ellerine saglık.. :roll: :lol: KUŞ KUŞ SERÇE KUŞU KARISI YANINDAYKEN ÇEGIRINCA EFELENMİŞ GİT KIRALINA DE GELMİYORR :lol: bilemedin... tabi ki fil gelmemiş... dolaba kapattın ya az önce cok güldüm yaaa gercekten :lol: :? ee noldu hurmet şimdi sen gir bence dolaba