Kimileri yuva kurmak için can atar kimileri bekarlık sultanlık der kimi evlilikten ilk senede bıkar gider:D ama şu bir gerçek ki herkes evlilikten korkar oldu sizce neden?
bence korkular yersiz evlilikten korkan bence baglanmaktan korkuyor eyer evlilik baglanmaksa birkaç düyüm daha atın ki hiç çözülmeyelim bir 15 yıldaha baglanalım allah ömür verirse.
khkh gülüyorsam size değil prensese gülüyorumkorkuların kızı olursun derler ya. Mühürlenir dudakların Bir kara vurgundur göğsünde. Yangın ve sen, Siyah ve sen, Beyaz da sensin göremezsin. Kırılır her biri kalem kalem Kölesi olduğun kâğıt parçalarında Yanlış ağaçlara tırmanırsın bilirim Onlar korkularındır senin. bu korkularımızı yenmemiz gerek... kirmizigulvx6
Alıntı yapılan: AY_ISIGI - 14 Eylül 2010, 18:37Kimileri yuva kurmak için can atar kimileri bekarlık sultanlık der kimi evlilikten ilk senede bıkar gider:D ama şu bir gerçek ki herkes evlilikten korkar oldu sizce neden?Korkma gülüm koorkma,ne demiş atalarımız,yerine düşersen gül olursun,yerine düşmezsen kül olursun....ne kadar çok sevsende çok iyi tanıdığını sansanda bir insanın yudumu yudumuna değmeden ne olduğunu anlayamazsın...evlilik şans talih işi,nasip,kısmet işi,analar kızlarına taht kurmuş ama baht kuramamış....Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın,inşallah,benim çocuklarımıda:)Ama evlilik saygı sevgi işidir,bir taraf ağır bastığında diğer tarafın alttan aldığı evlilkler uzun ömürlü oluyor...Allah'ın izniyle 16 yılı geride bırakıcaz bir ay sonra...Rabbim tüm isteyenlere hayırlı birer eş,hayırlı evlatlar,iyi geçimler versin...yani gülüm sen ne dersen de,tek elle tapşin olmuyo:)hep benim dersen o evde geçimde olmaz,hiç bişey olmaz:)azcıkta sensin demeyi bilecen,eşine eşin olduğunu,erin olduğunu hissettirecen,kimsenin yanında küçük düşürmeyecen...
KORKULU RÜYA ''EVLİLİK''Bizler Hani deriz ya hepgençlerimizin ayrı ayrı kulağına önce sımsıcak sarılarak fısıldayarakseni çok seviyorum diyeevlilik ise haykırmak !...seni çok seviyorum diyehep mutluluğa genç aday sen ol! Mutlu olun birlikte... unutmayın ki mutluluk hep yanıbaşınızda... utandırmayın onu! ömür boyu misafiriniz olarak heyecanınızla flört etmeye dedikten sonra... seni çok seviyorum diyemutlu olun birlikte derim…. kirmizigulvx6