bu kedinin sigara yasağından haberi yok galiba yorumları size bırakıyorum
Temel ve Pambuk PrensesTemel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyulmaktaymis. Merak edip sormus. Hemserim bu top atislari neyin nesi? diye. Pambuk prenses,,in gelmesi sebebiyle Top atisi yapildigi anlatilmis. Aradan yarim saat geçmis ve Top atislari halen sürmekteymis. Temel yine sormus bir baskasina Bu top atislari neden? diye. Ayni cevabi alinca söylenmis: Yahuu, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be! ;D
Alıntı yapılan: usta28 - 26 Ağustos 2009, 19:01Temel ve Pambuk PrensesTemel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyulmaktaymis. Merak edip sormus. Hemserim bu top atislari neyin nesi? diye. Pambuk prenses,,in gelmesi sebebiyle Top atisi yapildigi anlatilmis. Aradan yarim saat geçmis ve Top atislari halen sürmekteymis. Temel yine sormus bir baskasina Bu top atislari neden? diye. Ayni cevabi alinca söylenmis: Yahuu, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be! ;DUSTA28 sen ölme emi....onlar değil topla tüfekle havan mermisiylen celseler benu vuramazlar daaaaa,bilmeyurum,sülalede çaradenuzluda yoktir ama,benim huyim çime çekmis...Haçan benu Allah çoriyu daaaaa,ha şunu bileydun uşağım,o resumda bir akbaşlı dede varidur,o rasim dedemidur...yüreciğuna sağlik diyurum,haçcan ben cideyrum....beğendum cüzel olmiş....
Adam ve karısı dışarıya çıkmaya hazırlanırken, Kadın aynada dikkatli gözlerle kendisine bakmaya başlamış ve Kocasına dönerek; "-Hayatım biliyor musun, Aynada kendime baktığımda Yaşlı bir kadın görüyorum artık... Yüzümde çizgiler var, Belim kalınlaştı, Kollarım yumuşadı..." Ardından devam etmiş; "-Bana kendimi iyi hissettirecek Olumlu bir şey söyleyebilir misin?..." Koca cevap vermiş; "-Gözlerin hâlâ mükemmel görüyor..." HAYATIM ;)