Senden öğrendim koşulsuz sevgiyi,senden öğrendim yolda gördüğüm her kediyi sevmeyi,senden öğrendim,sadakati,yokluğa sabretmeyi,senden öğrendim,darda kalan birine yardım etmeyi,senden öğrendim,hediyeleşmeyi,yardımlaşmayı,senden öğrendim,inceliği,nezaketi,senden öğrendim,kol kırılınca yen içinde kalacağını,öğrendim,ama senin kadar iyi uygulayamadım,affet beni,affet.....ama bu şarkıyı her dinlediğimde,beynimin içine kazıdım,kendime söz verdim,defalarca...ben gidipte yalnız kalmayı öğreten olmamalıydım...ardımdan bu tür sözler söylenmemeliydi....belkide o yüzden,Allah rızası için,Allah yolunda,en sevdiklerimden vazgeçmeyi deniyorum...Başarabilirmiyim sence?Öylesine yazıldı...Made By Yüreğimce
çok begendimmmmm. kirmizigulvx6Kalmasını istediğin Gidenlerin Gittiğini görmemek için Işık hızında gitmek lazım gidenden... icon rnar
Alıntı yapılan: BentSahra - 30 Kasım 2010, 17:44:31çok begendimmmmm. kirmizigulvx6Kalmasını istediğin Gidenlerin Gittiğini görmemek için Işık hızında gitmek lazım gidenden... icon rnarDeniyeceğim:) nasibimx tesekkurler monre
ben denedim çok daaaaaaaaa mutluyummmmmmmm
Alıntı yapılan: yüreğimce - 30 Aralık 2010, 08:21:32http://www.dailymotion.com/swf/video/xflil6?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&iframe=0&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0kirmizigulvx6 prensesx ESER ÇOK MÜKEMMEL SÖZLERE BAKARMISINAslında ben de isterim emeklemeden koşmayı Dünyanın her yolunda yürüyüp kaybolmayı Aslında ben de isterim düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde önemli kişi olmayıAklımdan geçen sözler kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu bir kibritle yok oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim emeklemeden koşmayı Dünyanın her yolunda yürüyüp kaybolmayı Aslında ben de isterim düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun
http://www.dailymotion.com/swf/video/xflil6?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&iframe=0&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0
Senden ne bir haberNe selam gelir olduYoksa yerim mi doldu?Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerimUnutup mu soldu?Hani kader bizi ayırsa da bi gün;Kalpler bir olacaktıYoksa gurbetin o yalan kucaklarıSeni de mi uyuttu?Heyy, hey gidi günler heyYediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırlaHeyy, heyy gidi günler heyyNe çabuk attın o günlerin pabucunu damaAyda yılda bir olsa da muhakkak araAzıcık zamanından ayır daÖldün mü kaldın mı diye sor ara sıraAdımı kalbine yaz beni unutmaBugün o yüzüne gülen dost sandıklarınYarın da yanında olacak mı?İyi günde ne alaKötü günde firardaİçin sızlamayacak mı?Öyleyse sımsıkı sarıl kendineÖzünden başka yola sapmaSeni gönülden seveniEl üstünde tutanı hatırla daimaHeyy, hey gidi günler heyYediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırlaHeyy, heyy gidi günler heyyNe çabuk attın o günlerin pabucunu damahttp://www.dailymotion.com/swf/video/xewugs?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&iframe=0&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0