Gönderen Konu: Muhsin Yazıcıoğlu  (Okunma sayısı 1795 defa)

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
Muhsin Yazıcıoğlu
« : 08 Temmuz 2009, 21:00 »
...
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şanverdi de kaza günü Kayseri valisinin, Yazıcıoğlu için 'ayağı kırık, şuuru açık' şeklinde açıklamalar yaptığını, Kahramanmaraş valisinin de 'Göksun Hastanesi'ne getirilecek' beyanatını verdiğini vurguladı. Şanverdi, "Kayseri valisini kim yönlendirdi, ayağının kırık olduğunu nereden biliyordu?" diye sordu. Ardından ekledi: "Genel Başkan'ın silahı, telefonları ve çantası vardı. Çantası hâlâ kayıp. Telefonunun ise bir tanesi bize verildi, ancak hafızası silinmiş." ANKARA AA
/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
Ynt: MUHSİN YAZICIOĞLU
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2009, 21:01 »
'Helikopter kazasında sabotaj yok' 

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili hazırladığı ön rapor tamamlandı. 

Rapora göre, helikopterin düştüğü Keş Dağı'nda sis, kar ve tipi vardı, 2 bin metre görüşte uçması gereken helikopter 300 metre görüşle uçtu. 6 bin 500 feet yükseklikte kafadan dağa çarptı. Rapora dikkat çeken şu not düşüldü: "Enkazda yanma emaresine rastlanmadığından sabotaj ihtimali yoktur."
/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2009, 21:01 »
Büyük Birlik Partisi (BBP) yöneticileri, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili devletin zirvesine sunulan raporda, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterine ulaşıldığı, şuurunun yerinde olduğu, ayağı ve kaburgalarının kırık olduğu, hastaneye getirildiği" şeklindeki bilginin Kahramanmaraş İstihbarat Şubesi tarafından verildiği belirtiliyor. Arama kurtarma çalışmalarını sukuta uğrattığı iddia edilen bu bilgiyi açıklayan Kayseri Valisi hakkında İçişleri Bakanlığı'nın hiçbir işlem yapmaması ve idari soruşturma dahi başlatmaması şikayet ediliyor

/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2009, 21:01 »
Bacanağı konuştu: Yazıcıoğlu, zehirli dürümle öldürülmüş olabilir 

BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun beyin cerrahı akrabasının ortaya attığı iddia herkesi şaşırttı. 

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun beyin cerrahı olan bacanağı Dr. Rafet Aslanoğlu'nun ortaya attığı iddia herkesi şaşırttı. Dr. Aslanoğlu, "Muhsin Bey'e helikoptere binerken 6 dürüm verdik. Adli tıp raporunda, helikopterdeki herkeste yüzde 60-65 oranında akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi. 30 yaşlarındaki kameramanda da var Muhsin Bey'de de var. Bu mümkün değil. Yemekte ilaç olma ihtimali var. Bu ilaç zehir olabilir" dedi.

Adli Tıp raporunda, helikopterdeki herkeste yüzde 60-65 oranında akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi. 30 yaşlarındaki kameramanda da var, Muhsin Bey'de de var. Bu mümkün değil. Yemekte ilaç olma ihtimali var. Bu ilaç zehir olabilir" dedi.

Komisyon üyeleri dün Yazıcıoğlu'nun eşinin özellikle dinlenmesini talep ettiği Dr. Aslanoğlu ile görüştü. Aslanoğlu, Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş gezisinde kendisinin de olduğunu belirterek komisyon üyelerine şunları anlattı:

"Onu Çağlayancerit'te helikoptere ben bindirdim. Hatta görüntülerde ben de varım. Muhsin Bey helikoptere binerken, yolda yesinler diye 6 tane dürüm yaptırmıştık. Pilot dahil toplam 6 kişilerdi. O dürümleri yediler mi bilmiyoruz. Kazanın ardından adli tıp doktorları bana Muhsin Bey ve diğerlerinin yüzde 90 civarında akut koroner damar tıkanıklığı yaşadıklarını söyledi. Sonra çıkan adli tıp raporunda yüzde 60-65 civarında tüm yolcularda akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi."

İLAÇTAN KASTIM ZEHİR

Aslanoğlu şöyle devam etti: "Doğrudan söylemiyorum ama 6 dürümlerde ilaç olabilir mi diye de düşünüyoruz. İlaçtan kastımız bir zehirdir. Yemeğin içine konmuş olabilir. Üstelik Muhsin Bey benim bacanağımdır. Onun sağlığını yakından takip ediyordum. Check-up'ları ben yapardım. Kalbi ve damarları ile ilgili hiçbir sorunu yoktu. Üstelik pilot dahil 6 kişinin tamamında da bu çıktı. Yani 30-35 yaşlarındaki kameramanda da yüzde 60-65 oranında damar tıkanıklığı çıktı diğerlerinde de.

UZMANLAR NE DİYOR?

Doç Dr. Murat Gençbay-Bahçelievler Medical Park Hastanesi

Teorik olarak, yüksek doz nikotin ve kokain olarak adlandırılan maddeler ile steroid denilen bazı ilaçlar kalp damarlarında tıkanıklık yaratabilir.

Kalp krizine yol açabilecek bu tür ajanlar besine karıştırılarak verildiğinde sindirim sisteminde büyük oranda etkisiz hale dönüşürler.

Bu duruma rağmen, bana göre böyle bir olasılık son derece düşüktür.

Prof. Dr. Mehmet Meriç-Özek JFK Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Bşk.

Dışarıdan verilen herhangi bir madde veya ilaç, bütün vücut sisteminde, dolayısıyla tüm organlarda değişiklik meydana getirebilir. Sadece kalp etkilenmez.

Eğer tüketilen bir yiyeceğin içine, normalden daha fazla miktarda ilaç konulmuşsa bunun "toksikolojik" etkisi ve ölüme götürücü yönü olabilir. Ancak alman ilaçların hiçbiri damarda ani tıkanıklık yapmaz.

/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2009, 21:02 »
Yazıcıoğlu'nun helikopteri yanlış yerde aranmış 

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın kazanın olduğu gün Başbakanlık Kriz Yönetim Merkezi, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği 'kaza alanı haritası' ilk kez ortaya çıktı. 

Şok belgeyle saat 16.20'de helikopterin düştüğü alanın bilindiği, yine de arama kurtarma çalışmalarının farklı noktalarda yapıldığı görülüyor. TİB'in kaza alanı haritası ile bölgedeki baz istasyonlarının kapsama alanı birleştirildiğinde bu kez helikopterin bulunduğu bir kilometrekarelik alan ortaya konuyor. Olay günü tam 12 saat boyunca bölgeden sinyal alındığına dikkat çeken BBP MKYK Üyesi Hüseyin Berçin, "Helikopterin 1 kilometrekarelik alanda olduğunu bazı devlet kurumları biliyordu. Neden arama bu bölgede yapılmadı? Bölgeye seyyar baz istasyonu götürülmüş olsaydı, kaza yeri noktasal olarak tespit edilebilirdi, neden edilmedi?" diye soruyor.

Haberin devamı:

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=862120&title=yazicioglunun-helikopteri-yanlis-yerde-aranmis

/

Çevrimdışı yağmuryureklim

• Yeni Üye
  • *
  • Rep +0/-0
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2009, 21:43 »
BİZİM YİĞİTLERİMİZ
Bir yiğit vardı bu vatanda…
Gönlü ak, sevdası yürekten
Bir yiğit vardı bu vatanda
Gönülleri hoşnut eden..

Bir ilkindi vakti
Yüreklere kor bir ateş düştü.
İlk defa güneşin batmamasını istiyordum
İlk defa gecenin karanlığı bu kadar ürkütücüydü.

Eller semadaydı artık.
Gönüller gönül veren için ağlaşıyordu.
Gece üşütür olmuştu bütün bedenimi
Güneşin doğuşunu ilk defa bu kadar çok ister olmuştum.

Saniyeler saati kovalıyordu hızla…
Her haber gelişinde bir umut…
Yeşeriyordu yürekte
Umutlar dualarla bir olunca teselli oluyordu gönlüm.

Nihayet sabah olmuştu.
Bir ışık belirmişti gelen haberle yüreklerde.
O sarp dağlarda yaşayan bir ağabeyimin sesi duyulmuştu.
Bu haberle hüzünlü bekleyişe bir umut eklenmişti.

Gelin beni alın diyen bir sesti bu…
Her dinleyişimde bir kez daha perişan oluyordum.
Her dinleyişimde ellerim semada dua ediyordum.
Keşke o dağlara gidebilsem, bende arasaydım diyordum, yiğitlerimizi

Gönlüm devamlı haydin güzel ülkemin yetkilileri
Bulun artık ağabeyimi
Bulun artık ağabeylerimi
Göksun dağlarında yatan yiğitlerimizi bulun artık diyordu.

Bekleyiş… Bekleyiş… Bekleyiş..,
Umutlarımızı yitirmeden bekliyoruz.
Hayırlı Cuma akşamı dualarımızı edip
Bir haber var mı diye bakınıyoruz…

Artık o çok sevdiğim geceyi istemez oldum.
Güneşin doğuşunu dört gözle bekleşir oldum.
Bir haber verin, bir haber artık diyordu gönlüm.
Yiğitlerden yok mu? Bir haber.

Gün cumayı gösteriyordu.
Cuma saatinde vatının bütün camilerinden tek bir nida
“Ya rab sen yiğitlerimizi bize bağışla” sesi yankılanıyordu
Rabbim yiğitlerimizi bizden daha çok sevmişti.

Gün ikindiye dalarken.
Bir haber herkesi sevindirdi.
Yer tespit edildi.
Yiğitlerimiz bulundu diye.

Rabbim ağabeylerimizi bizden çok sevmişti.
Onları cennetinde ağırlamıştı.
Bizlerin boynu bükük kalsa da
Onlar en sevgiliye ulaşmışlardı.

“Allah yolunda ölenlere (şehitlere) ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler. Lakin siz onu anlayamazsınız.” (Bakara, 154)

HÜSEYİN AKGÜL

Çevrimdışı BentSahra

• Yönetici
  • Üstad
  • *
  • Rep +163/-2
  • 'Gül ' kokusunu aldığım..
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2009, 22:26 »
Bacanağı konuştu: Yazıcıoğlu, zehirli dürümle öldürülmüş olabilir  

BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun beyin cerrahı akrabasının ortaya attığı iddia herkesi şaşırttı.  

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun beyin cerrahı olan bacanağı Dr. Rafet Aslanoğlu'nun ortaya attığı iddia herkesi şaşırttı. Dr. Aslanoğlu, "Muhsin Bey'e helikoptere binerken 6 dürüm verdik. Adli tıp raporunda, helikopterdeki herkeste yüzde 60-65 oranında akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi. 30 yaşlarındaki kameramanda da var Muhsin Bey'de de var. Bu mümkün değil. Yemekte ilaç olma ihtimali var. Bu ilaç zehir olabilir" dedi.

Adli Tıp raporunda, helikopterdeki herkeste yüzde 60-65 oranında akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi. 30 yaşlarındaki kameramanda da var, Muhsin Bey'de de var. Bu mümkün değil. Yemekte ilaç olma ihtimali var. Bu ilaç zehir olabilir" dedi.

Komisyon üyeleri dün Yazıcıoğlu'nun eşinin özellikle dinlenmesini talep ettiği Dr. Aslanoğlu ile görüştü. Aslanoğlu, Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş gezisinde kendisinin de olduğunu belirterek komisyon üyelerine şunları anlattı:

"Onu Çağlayancerit'te helikoptere ben bindirdim. Hatta görüntülerde ben de varım. Muhsin Bey helikoptere binerken, yolda yesinler diye 6 tane dürüm yaptırmıştık. Pilot dahil toplam 6 kişilerdi. O dürümleri yediler mi bilmiyoruz. Kazanın ardından adli tıp doktorları bana Muhsin Bey ve diğerlerinin yüzde 90 civarında akut koroner damar tıkanıklığı yaşadıklarını söyledi. Sonra çıkan adli tıp raporunda yüzde 60-65 civarında tüm yolcularda akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi."

İLAÇTAN KASTIM ZEHİR

Aslanoğlu şöyle devam etti: "Doğrudan söylemiyorum ama 6 dürümlerde ilaç olabilir mi diye de düşünüyoruz. İlaçtan kastımız bir zehirdir. Yemeğin içine konmuş olabilir. Üstelik Muhsin Bey benim bacanağımdır. Onun sağlığını yakından takip ediyordum. Check-up'ları ben yapardım. Kalbi ve damarları ile ilgili hiçbir sorunu yoktu. Üstelik pilot dahil 6 kişinin tamamında da bu çıktı. Yani 30-35 yaşlarındaki kameramanda da yüzde 60-65 oranında damar tıkanıklığı çıktı diğerlerinde de.

UZMANLAR NE DİYOR?

Doç Dr. Murat Gençbay-Bahçelievler Medical Park Hastanesi

Teorik olarak, yüksek doz nikotin ve kokain olarak adlandırılan maddeler ile steroid denilen bazı ilaçlar kalp damarlarında tıkanıklık yaratabilir.

Kalp krizine yol açabilecek bu tür ajanlar besine karıştırılarak verildiğinde sindirim sisteminde büyük oranda etkisiz hale dönüşürler.

Bu duruma rağmen, bana göre böyle bir olasılık son derece düşüktür.

Prof. Dr. Mehmet Meriç-Özek JFK Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Bşk.

Dışarıdan verilen herhangi bir madde veya ilaç, bütün vücut sisteminde, dolayısıyla tüm organlarda değişiklik meydana getirebilir. Sadece kalp etkilenmez.

Eğer tüketilen bir yiyeceğin içine, normalden daha fazla miktarda ilaç konulmuşsa bunun "toksikolojik" etkisi ve ölüme götürücü yönü olabilir. Ancak alman ilaçların hiçbiri damarda ani tıkanıklık yapmaz.

Bu bilgileri yeni okuyorum rahmetli özalıda zehirlemişlerdi..Emeklerine saglık canım.

...

Ceylan olup gelsen çok uzaklardan ,
Merhem olur musun yürek sızıma

"Sol yanım"... can kuşum gül kokulum..

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2009, 12:53 »
Helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına gerçekleştirilen 1. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvası Sivas'ta start aldı.
Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından organize edilen turnuvanın startı Sivas Kongresi Atatürk Etnografya Müzesi bahçesinde yapılan törenle verildi. Törene Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Sivas Valisi Ali Kolat, BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen yarışmanın Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının ve ilkelerinin yaşatılması açısından son derece önemli olduğunu ve valilik olarak da bu organizasyona destek verdiklerini belirtti.
/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2009, 12:55 »
Yazıcıoğlu, Sivas olayları öncesi dönemin hükümetini uyarmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Milletvekili Ökkeş Şendiller, 1993'te Sivas Madımak Oteli'nde yaşananlar hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Ökkeş Şendiller, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas olayları öncesinde tehlikeyi sezerek zamanın hükümetini 'Sivas'ta provokatif olaylar yaşanabilir, tedbir alın." şeklinde uyardığını belirtti.

2 Temmuz 1993'te Sivas olayları meydana geldiği sırada Muhsin Yazıcıoğlu'yla birlikte Meclis'te olduğunu hatırlatan Şendiller, "BBP Sivas İl Teşkilatı, Muhsin Yazıcıoğlu'nu telefonla arayıp Madımak Oteli'nde yangın çıktığını söylediler. Çünkü parti binamız Madımak Oteli'yle bitişikti ve olanlar bütün çıplaklığıyla görünüyordu. Telefondaki partilinin, 'Başkanım otelden çıkmak isteyenler var. Zor durumdalar. Parti binamıza sığınmak istiyorlar ne yapalım?' demesi üzerine Yazıcıoğlu, parti binasındaki görevlilere talimat verip, otelden çıkmaya çalışan insanları Büyük Birlik Partisi binasına almalarını istedi. Ortalık yatışıncaya kadar kendilerine sığınan insanlara sahip çıkmalarını tembihledi." şeklinde konuştu.

Madımak Oteli'nde çıkan olaylardan sonra Muhsin Yazıcıoğlu'nun da talimatları doğrultusunda il teşkilatının insanlık görevini yerine getirdiğini vurgulayan Kahramanmaraş eski Milletvekili Şendiller, "Yangında zehirlenme tehlikesi geçiren yaklaşık 42 kişi vardı. Partili arkadaşlarımız hepsini apartman boşluğundan parti binasına aldı. Kapıları kilitleyip can güvenliklerini sağladı. Hepsinin ihtiyaçları giderildi ve ailelerine haber verildi." diye konuştu.

Yangın sırasında Madımak Oteli'nde bulunan sanatçı Arif Sağ'ın da BBP binasına sığınanlar arasında olduğunu hatırlatan Şendiller, "Eğer o gün mahsur kalan 42 kişi binamıza alınmasaydı can kaybı daha fazla olacaktı. Çünkü dumandan zehirlenmek üzereydiler ve arkadaşlarımız da insanlık görevlerini yerine getirdi." dedi.

(CİHAN)

/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2009, 09:53 »
 Yazıcıoğlu'ndan tarihe geçen soru; neden...
Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun verdiği son yazılı soru önergelerinden birinin Rabia Kadir ile ilgili olduğu ortaya çıktı.

Yazıcıoğlu, Dünya Uygur Kongresi Başkanı Rabia Kadir ve Genel Sekreter Dolkun İsa'nın neden Türkiye'ye gelemediğinin cevabını, dönemin Dışişleri Bakanı Ali Babacan'dan sormuştu.

Geçtiğimiz ocak sonu Meclis'e yazılı soru önergesi veren Muhsin Yazıcıoğlu, Rabia Kadir'in Dünya Uygur Kongresi Başkanı olup, Türkiye'ye gelmek için birçok defa Washington'daki Büyükelçiliğe başvurduğunu, ancak hiçbirinde vize alamadığını belirtmiş. Yazıcıoğlu önergesinde şu ifadeleri kullanmıştı: "Bunlardan önemli olan iki tanesi, davetli olduğu Nisan 2006'da İstanbul'da düzenlenen Dünya Demokrasi Platformu toplantısına katılma ve Ocak 2007'de Mazlum-Der kısa ismiyle bilinen derneğin vereceği İnsan Hakları Ödülünü alma teşebbüsleriydi. Nisan 2006'daki toplantının açılış konuşmasını Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan yapmıştı. Rabia Kadir'le ilgili olarak Türkiye'deki Doğu Türkistan Sivil Toplum Örgütleri AKP hükümetinin yetkilileriyle görüştüklerinde aldıkları cevap, 'Çin'le ilişkilerimizi sıkıntıya sokmak istemiyoruz' şeklinde olmuştur. Yine aynı Dünya Uygur Kongresinin Genel Sekreteri Dolkun İsa da, 2008 yılının 22 Ağustos'unda tatil için geldiği Antalya Havaalanı'nda, 'Türkiye'ye süresiz giriş yasağı olduğu' söylenerek, Almanya'ya geri gönderilmiştir. Dolkun İsa, Türkiye'de Gazi Üniversitesi'nde Türkiye'den burs alarak yüksek lisans yapmış, 2006 yılında vatandaşı olduğu Almanya pasaportu ile Türkiye'ye defalarca girip çıkmıştır. Gerek Rabia Kadir, gerekse Dolkun İsa, Türkiye'yi seven, uluslararası kuruluşların düzenlediği çeşitli toplantılarda Doğu Türkistan'ın problemlerini en etkili şekilde dile getiren insanlardır."

Muhsin Yazıcıoğlu, bu bilgileri verdikten sonra dışişleri bakanlığınca yanıtlanmak üzere şu soruları yöneltmişti: "Türkiye vatandaşı olmayan insanların Türkiye'ye sokulmaması hangi hallerde söz konusu olabilmektedir? Rabia Kadir, Çin'de hapiste iken salıverilmiş ve Amerika'ya gitmesine Çin tarafından izin verilmiştir. Dolayısıyla Rabia Kadir'in şimdi Türkiye'ye gelmesi, eğer yukarıda aktardığımız 'Çin'le aramız bozulmasın' gerekçesi doğruysa, Çin'le aramızda nasıl bir ilişki bozulmasına sebep olabilir? Dolkun İsa, Türkiye'de okumuş, Almanya vatandaşı olduktan sonra defalarca Türkiye'ye girip çıkmıştır. 22 Ağustos 2008 tarihinde sokulmama sebebi olarak ifade edilen 'Türkiye'ye süresiz giriş yasağı' olduğu doğru mudur? Doğru ise bu yasağın sebebi nedir? Rabia Kadir ve Dolkun İsa bundan sonra Türkiye'ye gelebilmek için nasıl bir yol izleyebilirler?"

CİHAN  
/

Çevrimiçi merakiyidir

• Moderatör
  • Üstad
  • Rep +34/-3
« Yanıtla #10 : 01 Ekim 2009, 09:15 »
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili 6 aydır hükümet yetkilileri tarafından tatmin edici bir açıklama yapılmadığını savunarak, “Sayın Başbakan, bunun bir helikopter kazası olduğuna anamı ikna et” dedi.

Topçu konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaşatılması gerektiğini vurgulayan Topçu, “Ben birilerinin dediği gibi ‘suikast’ demedim, ‘kaza’ da demedim. O günden beri ‘şahadet süreci’ diyorum. Siyasi erki elinde bulunduranlar bu işi başbaşa görüştüğümüz gibi ‘kaza’ diyorlarsa milletin vicdanını sustursunlar. Kaza olduğunu millete bir bir anlatıp ikna etsinler. Anam bana diyor ki ‘Oğulca, bu oğlanı çektiler dağlara’ Sayın Başbakan, bunun bir helikopter kazası olduğuna anamı ikna et” diye konuştu.

Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden 6 ay geçmesine rağmen tatmin edici bir açıklama yapılmadığını savunan Topçu, şöyle devam etti:

Bu konuyu kapatmayacaklarını vurgulayan Topçu, “Milyonlarca şüphesi olan bu dosyayı kanunların içinde kalarak takip ettik. Benim vicdanımda ve toplumun vicdanında bu dava kapanmadı. Toplum diyor ki, ne enteresan. Bu devlet için, millet için kim bir şey yapmaya çalışırsa bunların dünya değiştirmeleri bir acayip oluyor. Toplum bu ezberi genel başkanımızın ölümü ile altını çizerek canlı tutuyor. Adnan Kahveci, Muhsin Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanımız Turgut Özal toplumun vicdanında duruyor. Genel başkanımız da bu ezberin altını kalın çizgilerle çizdi” diye konuştu.

/

Çevrimdışı hacerül esvet

• hacerülesvet
  • Bağımlı Üye
  • Rep +13/-5
  • Bin defa mazlum olsan da bir defa zalim olma.
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2009, 09:39 »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DWHltyF1Nes" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/watch?v=DWHltyF1Nes</a>

rahmetle anıyoruz mekanın cennet olsun

Çevrimdışı Nazlıcan

• Gezgin
  • Rep +3/-0
« Yanıtla #12 : 01 Ekim 2009, 12:25 »
tsk

''Seslenmek ne gerek bu zalim NAS'ı,Kime nasip etmiş o kendi Gelir"...

A.Y.S.AZAM...

Çevrimdışı MENEKŞE

• Usta
  • Rep +2/-0
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2009, 12:55 »
teşekkürler

muhsin abimizi saygıyla anıyorum

allah rahmet eylesin

<a href="http://s7b.directupload.net/images/090327/qt7nu8h2.swf" target="_blank" class="new_win">http://s7b.directupload.net/images/090327/qt7nu8h2.swf</a>

Çevrimdışı leyla

• Üstad
  • Rep +6/-0
  • Rabbim,her vesiLede SENİN keremin saklıdır,
    • naliya
« Yanıtla #14 : 01 Ekim 2009, 15:10 »
arkadaşlar  tsk
 o yaşarken çok üşümüştu ölürkende üşüdü onu bizler ankaradan okadar sıcak bir havada yolcu etmiştikki  :'( :'( :'( cenazesine gittiğimde hayatımda  öyle bir kalabalık görmemiştim  insanlar kızlay meydanlarına sığmamıştı bende sığmamıştım :'( rabbim cennetinde hep beraber olmamızı nasip eyler inşanlah  amin ...amin...amin...
Gençliğine güvenip vakit erken derken;

belki elveda bile diyemezsin giderken.

N.F.Kısakürek

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal