Bir kutum olsa, içine unutmak istediklerimi koysam. Unutmak istediğim anıları, kişileri, ilişkileri, kokuları doldursam. Unutmak istediğim başlangıçları, Kalbime sığmayanları hapsetsem. Zaaflarımı, zayıflıklarımı, kurtulmak istediğim eksikliklerimi yerleştirsem. Bir kez daha yaşamaktan korktuğum acıları doldursam. Aldanmalarımı, aldatılmalarımı, Kırgınlıklarımı, Bir daha incitmesini istemediğim kişileri, Beni ben olmaktan çıkaran şartları, Yüreğimi acıtan kötülükleri, Hepsini evet hepsini doldursam, asla açılmayacak şekilde sımsıkı kilitlesem. Ve saklasam, sakladığım yeri de unutsam, hiç hatırlamasam
aman bizim kutu senin hüzünleri kaldıramaz sen evde bırak hüzünlerini
Alıntı yapılan: gullerhurmetine - 21 Temmuz 2009, 17:31Bir kutum olsa, içine unutmak istediklerimi koysam. Unutmak istediğim anıları, kişileri, ilişkileri, kokuları doldursam. Unutmak istediğim başlangıçları, Kalbime sığmayanları hapsetsem. Zaaflarımı, zayıflıklarımı, kurtulmak istediğim eksikliklerimi yerleştirsem. Bir kez daha yaşamaktan korktuğum acıları doldursam. Aldanmalarımı, aldatılmalarımı, Kırgınlıklarımı, Bir daha incitmesini istemediğim kişileri, Beni ben olmaktan çıkaran şartları, Yüreğimi acıtan kötülükleri, Hepsini evet hepsini doldursam, asla açılmayacak şekilde sımsıkı kilitlesem. Ve saklasam, sakladığım yeri de unutsam, hiç hatırlamasambu çok iyi fikir sn hürmet herkese lazım hep beraber kullanalım müsade olursa
Ayyy aman Allah'ım nasibim ne kadarda yükseğe kaldırmış bu nisyan kutusunu böyle.hayyy boyum ermiyor,hürmettttt merdiveni nere koydun?hah buldum burdaymış,alayım şurdan kutuyu,hıh tamam aldım,aaa pek tozlanmış,accık tozunuda silelim,unutma kutusu olcan bide kendin unutuldun.şimdi ben senin içine asık suratımı koyup,kapağını kapatıp yerine koyuyorum,koyamıyorum boyum ermiyor,7 cücelerin kaçıncısıyım ben acaba?kim aldı merdiveni şimdi burdaydı,kesin not___found un işidir ben düşeyim diye yapmıştır...o zaman not____found uda koyalım kutuya...sevgilerrrrrrrrr,benden sonra kutuya eremeyen olursa,merdiven kömürlükte bi zahmet ordan alırsınız...
Alıntı yapılan: prenses - 23 Aralık 2009, 09:36Ayyy aman Allah'ım nasibim ne kadarda yükseğe kaldırmış bu nisyan kutusunu böyle.hayyy boyum ermiyor,hürmettttt merdiveni nere koydun?hah buldum burdaymış,alayım şurdan kutuyu,hıh tamam aldım,aaa pek tozlanmış,accık tozunuda silelim,unutma kutusu olcan bide kendin unutuldun.şimdi ben senin içine asık suratımı koyup,kapağını kapatıp yerine koyuyorum,koyamıyorum boyum ermiyor,7 cücelerin kaçıncısıyım ben acaba?kim aldı merdiveni şimdi burdaydı,kesin not___found un işidir ben düşeyim diye yapmıştır...o zaman not____found uda koyalım kutuya...sevgilerrrrrrrrr,benden sonra kutuya eremeyen olursa,merdiven kömürlükte bi zahmet ordan alırsınız...Bazen bir sevgi fısıltısı bazen pratik bir özür yöntemi kimi zamanda prensesin şu iki satırı hayata anlam katıyor.iyiki varsın ve güldürdün yine sabah sabah.. monreElinize mi yapışır kardeşim unutma kutusuna her şeyi yazmak,gönül almak çok mu zor? 17 HH HH 16